L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 d’agost del 2016

Acte de finalització dels cursets de natació de l'estiu 2016


Avui s'han donat per finalitzats els cursets de natació de l'estiu del 2016 amb l'entrega de diplomes de tercer curs. També s'ha aprofitat per a celebrar les clàssiques proves de natació que es feien normalment en les Festes del Poble i que enguany s'han celebrat avui. En la jornada han participat 150 xiquets i xiquetes.

L'assistència a la piscina municipal ha estat massiva de xiquets i familiars amb la presència de l'alcalde Jordi Joan i el regidor d'Esports, Josep Llacer, que han assistit a l'acte presenciant les proves de natació i entregant les medalles als participants en una ambient festiu en què els xiquets i xiquetes han sigut els protagonistes.

Les proves han servit per apreciar la bona tasca dels monitors i socorristes durant tot l'estiu, en l'atenció i aprenentatge dels xiquets i xiquetes que any rere any acudeixen massivament als cursets.