L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 d’agost del 2016

12 hores de futbet infantil en els camps de la Goleta


Ahir es va celebrar en els campets d'esports de la zona de la Goleta el campionat "12 hores de futbet infantil" amb la participació de 100 joves enquadrats en 10 equips.

Els partits es jugaren al llarg del matí i de la vesprada i per tal de refrescar els participants es van repartir racions de meló d'Alger donats per l'empresa local "Sala Hermanos".

El resultat va ser:

Campions: Macho Alfa
Segon: Real Suciedad
Tercer: Emparrats
Quart: Torpedo 69.

Els dos equips primes classificats obtingueren copa i medalles, al tercer copa, mentre als quatre primer van rebre també un bossa obsequi de la Diputació de València.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Tongo. Un monitor de la regidoria d'esports pitant a l'equip on juga el seu fill i amb polèmica. Deurien de cuidar una miqueta la imatge,encara que fora només pels xiquets i la seua educació esportiva.