L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 de juliol del 2016

V Fira Solidària del LLibre d'Ocasió


El passat diumenge 24 de juliol va finalitzar la "V Fira Solidària del Llibre d'Ocasió" organitzada per Càritas dins la "XXII Mostra de Sant Jaume" de productes valencians.
 
Segons Càritas Interparroquial de Tavernes: "Una vegada més cal parlar d’un gran èxit en la venda de llibres i una elevada assistència, aconseguint recaptar 1.470 €. Però, el més important i el que més ens ompli de goig és el veure, com tants els veïns del nostre poble així com aquells que hi venen d’altres llocs a passar les vacances, es conscienciegen d’una acció conjunta envers a l’ajuda d’aquells que més ens necessiten".
 
 
Cal recordar que són cinc anys de fira del llibre a la platja i al llarg d’aquestos, Càritas explica que no més cal tindre paraules d’agraïment a tots aquells que en la compra de llibres o en l'aportació de llibres per a la venda, donen testimoniatge de que entre tots podem aconseguir millorar aquesta societat.

Càritas des de l’any 2012 fins al 2016 ha venut al voltant de 7.000 llibres a la Fira del Llibre d’estiu i aquesta quantitat és una valuosa dada que acredita que la tasca realitzada ha estat ben acollida.
 
L'entitat ha aprofitat l'ocasió per agrair els mitjans de comunicació que divulguen les accions i en especial als organitzadors de la Mostra i a l’Ajuntament de Tavernes per posar al seu abast tots els serveis.