L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de juliol del 2016

Una bufetada més del govern de Rajoy als valencians i valencianes. I en van...

El PP sembla ser que no ha tingut bastant amb arruïnar als valencians i valencianes, que tampoc ha tingut bastant amb deixar-nos en el furgó de cua de la renda, ni li sembla prou sotmetre'ns anys i anys a un infrafinançament i a una falta d'inversió que, tot en conjunt, ens ha portat a ser una dels autonomies més endeutades.

Ara, el ministre Montoro, del PP, ataca de nou, però ho fa subtilment i no directament sinó a través del secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, que en conversa amb el conseller valencià d'Hisenda, Vicent Soler, li ha demanat que ens estrenyem més el cinturó.

El Govern de Mariano Rajoy reclama a la Generalitat noves mesures d'ajust: més retallades i que tanque el pressupost. O siga, que paralitze totes les inversions pendents de la Generalitat i les actuacions en marxa o previstes en benefici de les famílies i dels sectors productius valencians.

El conseller ha recordat que estem infrafinançats, per la qual cosa la petició és profundament injusta i indica que tractar a totes les comunitats autònomes igual sense tenir en compte la situació de partida de cadascuna d'elles, només pot originar majors i profundes desigualtats.

Si parlem de xifres, el País Valencià està lluny de l'objectiu de dèficit imposat (0,7 %), però ha aconseguit una reducció important en l'últim any i confia a tancar aquest amb un 1,4 %. Pot semblar una xifra elevada, però venim d'un 2,51 % de dèficit en l'últim any del PP, o siga el nou govern ha aconseguit una reducció més que notable, un 1,1 % que, tal com ha denunciat el conseller és molt major del que s'exigia en la legislatura anterior, quan governava el PP.

El conseller ho ha dit, la passada legislatura, quan governava el PP i sembla ser que tenia butlla, però el nou govern no en té, ni els valencians ni valencianes tampoc, i estem abocats si fem cas al govern del PP a ser una autonomia de pobres.

De pobres i espoliada des del moment que estem molt per baix de la renda mitjana espanyola, però paguem més del que Madrid ens dóna. I no són plors, és una realitat evident i contrastada, però ací sembla ser que continuem sords i només ens preocupa ofrenar noves glòries a Espanya i votar al PP..

1 comentari:

Anònim ha dit...

Altra més?