L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de juliol del 2016

Un foc a boqueta nit crema un viver de palmeres en La Partida


L'incendi vist des de Tavernes. Va alçar l'alarma: semblava Sant Llorenç
L'incendi vist des de l'entrada a la Goleta pel Camí Reial

Ahir i a les primeres hores de la nit es va declarar un incendi en la zona de la partida en un hort de palmeres que va quedar destruït. 
 
L’incendi va alçar les alarmes a Tavernes, i fins i tot va haver preocupació entre els que assistíem al plenari municipal perquè les imatges que corregueren per whatsapp feia la impressió que la gran columna de fum que es distingia des de Tavernes provenia de la zona de Sant Llorenç, cosa que es desmentia al poc de temps. 
 
L'incendi des de La Goleta
El mateix alcalde Jordi Joan va indicar la circumstància de l’incendi al consistori reunit en plenari ordinari de juliol i va indicar que les dotacions de Protecció Local, Policia Local i Guàrdia Civil estaven en el lloc i el foc estava en procés d’extinció, informació que ampliaria al llarg del plenari fins la total extinció. Es donava la circumstància que feia uns moments que l’Ajuntament acabava de homenatjar i fer un reconeixement a Protecció Cívil per la tasca durant l’incendi de Carcaixent i l’ajuda a trobar un veí major que va desaparéixer fa uns mesos. 
 
Un altra vista des de La Goleta
Al lloc del succés es van desplaçar també una dotació de bombers de Cullera i una brigada forestal. El viver de palmeres va quedar totalment destruït i el foc va afectar també a les primeres files de tarongers dels horts veïns. Sobre les 10 de la nit l’incendi es donava per controlat i extingit, i en el lloc quedava una dotació de Protecció Civil i bombers per anar refredant el lloc. 
 
L’incendi, del qual es desconeix la causa i si ha estat provocat, va cridar l’atenció i l’alarma de milers d’estiuejants perquè les flames i la gran columna de fuma era molt visible des de la platja, especialment des de la zona de la Goleta.