L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 de juliol del 2016

ULTIMA HORA: Detingut un jove de 32 anys de Tavernes com a presumpte autor de l'incendi


Una intervenció conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Tavernes ha permés detindre un jove de Tavernes de 32 anys com a presumpte autor de l'incendi que es va declarar ahir en la falda de la Muntanya de les Creus. El detingut ha passat a disposició judicial.

L’incendi podria haver-se originat per l’ús inadequat d’una arma de senyalització d’emergències (bengala). Encara que es parla d'una acció desafortunada i sense intenció de calar foc al mont,  la imprudència de llançar una bengala cara a la Muntanya de les Creus va determinar el foc que hagués pogut acabar en tragèdia i amb les millors zones forestals de Tavernes cremades si el vent hagués bufat fort i en sentit est.

Ahir per la nit, i per testimonis de veïns, es tenia la sospita de qui podia ser el autor del llançament de la bengala cara la muntanya. El foc es va iniciar front a la mateixa casa del detingut. Aquest matí ha estat detingut i posat a disposició judicial.

Les forces de seguretat hauran d'esbrinar si va ser una acció desafortunada i totalment imprudent, com s'ha dit, o si va haver intenció de produir un foc.

Una primera valoració estima en unes 17 hectàrees la superfície calcinada, principalment de matolls i algun pi.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que pague el que val la feina, helicopters, camions de bombers i altres mitjos utilitzats per apagar-ho.
El que ho fa que ho pague pero amb els diners de la seua butxaca.

Anònim ha dit...

Que planti pins tota la vida com a castic. Aquest personatge...

Anònim ha dit...

Ahí, ahí. Jo el posava a plantar arbres cara sol... Ja no tindria més ganes de cremar.

Unknown ha dit...

Que es pose a plantar. Aixina que no tinga ningun colapsus , mes!

Anònim ha dit...

Que es pose a plantar.2tot lo que sa cremat.
Aixina que no tinga ningun colapsus , mes! Que ya es fadrinet pa saber lo que fa.

Anònim ha dit...

I ara que?Dira que a segut sense voler pacasi pacalla...etc
I qui mos diu a nosaltres que no es el piroman que tots els estius paca la mateixa hora per la mateixa zona li pega foc a la falda de la montanya,soles q esta vegada lan pillat???
Espere que ixca la veritat...