L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 30 de juliol del 2016

Tavernes va tancar ahir la XX edició de l'Escola d'Estiu


La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix la regidora de Compromís, Noelia Alberola, ha apostat per l’Escola d’Estiu, i ha potenciat el servei amb dues propostes d'escola, una al poble i una segona a l'escoleta de la platja.

L’Escola d’Estiu s'ha celebrat al llarg del mes de juliol i ha comptat amb la presència de 162 xiquets de 3 a 12 anys que han participat d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu.

Com hem dit, la regidoria de Serveis Socials ha ampliat enguany l'oferta, i la novetat ha estat el donar el servei a la platja per tal de beneficiar a totes aquelles famílies que hi viuen en estiu. A Tavernes ciutat, com es habitual, el servei s'ha donat al Col·legi Alfàndec, que disposava de menjador. 

L'escola d'estiu ha servit perquè els xiquets hagen realitzat tallers, jocs i activitats d’aigua. A més, han fet eixides fora del recinte com, per exemple, al Castell de Cullera, han fet ús de la biblioteca i de la piscina, i han realitzat tallers sobre el canvi climàtic.

L’empresa encarregada de l’escola ha sigut el Grupo Tot que ha comptat amb monitors titulats, professors d’educació especial i, com a millora enguany, ha aportat un monitor d’integració social.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha comentat que l’Ajuntament de Tavernes ha pres bona nota de tot el que es pot millorar per a l’any que ve i ja està treballant per poder resoldre algunes de les deficiències de l’escola de la platja, on era el primer any que s'hi realitzava, en els pressupostos de 2017.