L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 18 de juliol del 2016

Tavernes intensifica els tractaments contra els mosquits en les zones humides del terme


Séquia Mare

L'Ajuntament de Tavernes continuarà aquesta setmana el tractament contra els mosquits, en quest cas els adults, després que la setmana passada realitzara una fumigació focalitzada contra les larves en la sèquia Mare, així com en totes les xicotetes basses i els canyars que hi ha a la zona dels Marenys de Tavernes.

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix Javier Escrihuela, continua actuant contra els mosquits, focalitzant les accions en totes les sèquies de la zona dels Marenys.

El regidor, Javier Escrihuela, indicava que s’ha reforçat el tractament per a reduir la plaga que s’incrementa amb la pujada de les temperatures. A més, ha assenyalat que encara que resulta difícil l’accés a les basses xicotetes, L’Ajuntament està fent esforços per actuar-hi.

Basses del terme


El regidor ha comentat que la màquina que disposa l’Ajuntament procedeix també a tallar les canyes de les basses per tal que els operaris que fumiguen tinguen un millor accés. Javier Escrihuela ha assenyalat que hi ha consciència de l’existència de la plaga de mosquits, però ha remarcat que la gent ha de prendre mesures, com evitar que l’aigua s’entolle, posar mosquiteres o usar productes repel·lents.

Cal indicar que des que va començar la campanya, ja s'han realitzat diverses fumigacions en espais oberts del terme municipal. Ara, les actuacions contra la plaga de mosquits, continuen i de manera més intensa en zones humides com séquies i basses menudes.

L’Ajuntament de Tavernes, amb aquesta mesura, pretén lluitar de manera més efectiva per a acabar amb les larves durant l’estiu, que el mosquit té més activitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé un 10 per a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Este any estan picant menos