L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dilluns, 18 de juliol de 2016

No canviemFa uns dies publicàvem ací unes actuacions vandàliques a la Torreta. La història es repeteix i ahir, alguns dels usuaris deixaren la zona en l’estat de brutícia que veiem a les fotografies. De poc aprofiten les papereres i contenidors per dipositar el fem. Per aquests individus, tirar-ho tot a terra, és millor solució que abocar-ho on correspon. Massa faena. 
 
I com que no hi ha prou amb embrutar, que millor que clavar-se amb el “policlin” i tombar-lo per terra. Així no cal que cap persona puga fer ús dels serveis. 
 
De poc val que l’Ajuntament tinga el lloc en condicions per a poder ser usat com a zona d’esplai i poder passar un bon dia, si després els usuaris es dediquen a fer les barrabassades que estem denunciant!
Com diguem de titular: No canviem!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

No canvien no