L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 de juliol del 2016

Molt malament, no?



Entre uns i altres, estem aviats amb poca roba, com se sol dir. Aquest era l’estat en que es trobava la zona d’esplai de la Torreta aquest matí, abans de passar el servei de neteja. 
 
I ací no val, com fan alguns, a dir que no hi ha neteja i que l’Ajuntament no es preocupa de les coses. I tant com hi ha de neteja i l’Ajuntament es preocupa. Qui no es preocupen són més de quatre, gent pel que es veu que no coneixen ni practiquen la neteja ni el respecte als espais públic i mobiliari urbà. 
 
 
Com es veu, hi ha alguns que en tenen prou en deixar-ho tot brut, mentre hi ha d’altres que s’entretenen cremant les taules i/o deixar la firma damunt dels taulons. 
 
Menut càstig que tenim a Tavernes amb gent com aquesta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense comentaris. Les imatges parlen per elles mateixa.

Anònim ha dit...

Lo mes trist de tot es que ni ha gent pel face que viuen en Tavernes i per estes coses critica la Ayuntament i diu que no es neteja, i no culpen mai els autors.