L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 14 de juliol del 2016

Mandiladora Alpesa, de Tavernes, rep el Certificat de Sostenibilitat de l'Institut de Producció Sostenible (IPS).




L’empresa de Tavernes, Mandrladora Alpesa, ha rebut de mans de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, el Certificat de Sostenibilitat de l'Institut de Producció Sostenible (IPS), segell d'excel·lència que acredita el seu compromís amb el desenvolupament sostenible. 

Mandriladora Alpesa és el major fabricant de mandrils i tubs de cartró i líder del mercat ibèric. L'acte s'ha celebrat en la Diputació i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan. 

María Josep Amigó ha assenyalat que “és absolutament necessari caminar cap a un desenvolupament sostenible si volem preservar el nostre planeta”. La vicepresidenta ha donat l'enhorabona a l'empresa valenciana per aquest certificat i ha agraït el seu compromís, ja que “en l'aplicació pràctica, és un excel·lent exemple en el camp de l'economia sostenible”.

El director general de Mandriladora Alpesa, Antonio Javier Altur, ha assenyalat que “en l'empresa portàvem anys apostant per la sostenibilitat perquè entenem que incloure-la en la visió estratègica és una aposta rendible per la innovació, la competitivitat i l'excel·lència. L'haver aconseguit aquesta certificació és per a l'empresa el reconeixement del nostre compromís per la qualitat, la millora contínua, el respecte al medi ambient i la satisfacció dels nostres clients”. 

Antonio Javier Altur ha explicat que des de Mandriladora Alpesa “oferim solucions sostenibles amb productes de qualitat fabricats amb materials totalment ecològics, procedents del reciclatge. A més d'incorporar avanços tecnològics en tot el procés, supervisem minuciosament la matèria primera i minimitzem l'impacte ambiental de la nostra activitat. Som una empresa responsable social i ambientalment, que persevera dia després de dia cercant l'excel·lència en allò que fem”. 

Font i fotografies: Dival