L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 31 de juliol del 2016

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: L’estranya història dels senyals dels camins, 12 anys perduts i ara trobats i ben empleats.


És sabut per tots que a Tavernes hi ha camins rurals en mal estat. I estan en mal estat des què, en un temps on hi havia diners, els governs del PP es van oblidar els camins, deixaren de preocupar-se de l’agricultura local per centrar l’interés en els PAI’s.

 La falta d’inversions en aquell temps, quan entraven diners a cabassos dels plans Zapatero i Camps i de les plusvàlues dels Marenys, va dur al deteriorament de molts camins i prou fa el regidor Javier Escrihuela, de Compromís, amb molt menys diners, en actuar i fer millores de tot tipus, fins i tot en la senyalització que, sense cap tipus de dubte, també és millora.

Senyalitzar de nou els camins li ha dut al regidor Javier Escrihuela, de Compromís, la crítica del blog oficial del PP que ha pres, com a justificació, que hi ha clots en els camins. Tranquils que es repararan. Però unes coses van primer que altres, i els camins es repararan nomes s’acaben de desbrosssar.

 Però no volem parlar de clots del camins sinó d’eixos senyals i de la senyalització de camins que critiquen. Per a nosaltres, és una bona decisió política del regidor de Compromís, que corregeix el balafiament i una greu mancança del PP, de fa 12 anys i que, és un bon exemple de com gestionava el PP i com desaprofitaven i gastaven i gastaven els diners del poble sense saber per a què. Així resultaven després els seus pressupostos, quasi sempre amb dèficit. 

Tots no som igual, i nosaltres que sabem la història de fa un temps, ens l'haguérem seguint callant com ja vam fer quan publicarem la senyalització. Però vist el que hem vist… ¿sabeu que els senyals els va comprar fa 12 anys un regidor d’agricultura d’un govern del PP? Si amics i amigues, un regidor va fer la despesa (sobre els 200 senyals), però els senyals es van guardar i mai no es van col·locar als camins. 

Tots no som igual, i ací veieu la diferència: mentre un regidor, el del PP, gastava els diners i no aprofitava la compra, altre regidor, el de Compromís, els ha recuperat, els ha posat en ús i ha tret profit d’uns senyals que ja començaven a rovellar-se i fer-se malbé. 

El regidor Javier Escrihuela ha donat l’ús que tocava als diners de tots els vallers gastats fa 12 anys, ha rescatat de l’oblit els senyals per a millorar el camp valler, ha donat utilitat a una inversió totalment desaprofitada del PP. 

El blog afí del PP esperem que ara ens explique per què el seu regidor no va aprofitar els diners gastats. Ara ja saben una història que segur desconeixien: la història dels senyals. I segur que si l’haguessen sabut, haurien callat perquè, com ha passat, se’ls ha tornat la crítica en contra. 

Sí els camins rurals de Tavernes han estat 12 anys mal senyalitzats és perquè els senyals que va comprar el regidor del PP, varen ser amuntegats, deixats arreu entre centenars de trastos en el dipòsit municipal, de manera que no se’n sabia de l’existència, fins fa uns mesos i per casualitat. 

Per damunt de la història dels senyals i per damunt de les crítiques de la col·locació en els caminis sura la realitat dels fets: el regidor Javier Escrihuela ha donat ús a una compra desaprofitada pel PP i ha contribuït a millorar la informació en el terme i la seguretat vial dels nostres llauradors. 

Cal primer saber les coses i després parlar. Així s’evita caure en el ridícul. O siga, que s’informen primer i que parlen dels senyals després.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bufffff...zasca en toa la boca!!!
Hi ha que preguntar abans de criticar.
Coneguent al regidor de compromís...de segur que havera estat content de que li ho haveren preguntat i ell els hacera tret de dubte.
Ay ay PP quan tindreu que aprendre.

Anònim ha dit...

Bon dia;

Per què no es varen posar eixes senyals?

No se dona que pensar. Igual es que la factureta era d´algún amiguet.

Anònim ha dit...

Això que ho explique el diari dels peperos, ja que sap criticar que sapia la veritat.