L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 8 de juliol del 2016

L’Escola d’Adults Bolomor obri el dia 13 el període de matriculació

L’Ajuntament de Tavernes, a través de l’Escola d’Adults Bolomor, ofereix una àmplia oferta educativa per a les persones adultes.

Els interessats podran matricular-se a partir de dimarts dia 13 fins al dijous, 29 de setembre, per a les persones empadronades al poble. L’horari de matrícula serà de 9:30 a 13:30 hores a la Casa de la Cultura.

Entre els cursos que s’ofereixen hi ha: el primer cicle d’alfabetització i educació bàsica, la preparació per a la prova lliure del graduat de secundària, la preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, així com per a la prova lliure d’accés al cicle formatiu de grau superior i al graduat de secundària. A més, els cursos de valencià de la Junta Qualificadora i els d’anglés en distints nivells.

Cal recordar que a banda dels cursos municipals, hi ha els de l’Associació de l’Escola d’Adults.

Els alumnes no empadronats a Tavernes podran matricular-se dels cursos municipals a partir del dijous 15 de setembre, sempre que hi queden places. I també es mantindrà oberta per a la resta d’alumnat.

Atenció: Cal tindre en compte que a partir del 28 de setembre, l’horari de matrícula serà de 18 a 20 hores al col·legi Alfàndec.

L’Ajuntament recorda que junt al full de matrícula s’ha de lliurar la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa dins del termini de matriculació.

Més informació a partir de setembre en el Departament d’Educació situat en la Casa de la Cultura o en la web de l'Ajuntament http://tavernes.es/serveis/educacio