L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dijous, 7 de juliol de 2016

L'Ajuntament treballa per solucionar el problema del desnivell a la platja de la GoletaL’Ajuntament de Tavernes, dins de les poques possibilitats d’acció que disposa donat que és una tasca que correspon a la Demarcació de Costés, l’entitat competent, atén les reivindicacions i demandes dels veïns de la zona de la Goleta afectats pel desnivell en l’arena. 
 
Avui mateix una màquina, que sufraga l’Ajuntament, treballava aquest matí a primeres hores per disminuir els efectes del graó en l’arena i facilitar als veïns i veïnes el pas a la platja i poder prendre el bany.
 
 
Al respecte el regidor de Turisme i Platja, Josep Llácer, ha indicat que “l’Ajuntament està fent tot el que està en les seus mans per solucionar aquest problema en la Goleta”. 
 
Tal com també va indicar en el plenari del passat dilluns, l’alcalde Jordi Joan i el mateix regidor s’havien reunit amb Costes per demanar una solució definitiva als problemes que des de fa unes dècades té La Goleta, on desapareix l’arena de manera regular i obliga a reposar-la transportant-la d’altres llocs, tasca que resulta inútil ja que sol desparéixer al primer temporal. 
 
 
L’Ajuntament ha convocat una concentració el dia 15 pel mati davant la Delegació del Govern per exigir un projecte definitiu que solucione els problemes que té la platja d’ença de la construcció de l’escullera i espigó en el riu Xúquer, a Cullera, obra que suposadament es troba en l’origen de tots els problemes que té la nostra platja.