L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dijous, 21 de juliol de 2016

L'Ajuntament guarda un minut de silenci en record de la nova víctima de violència de gènere.


L'Ajuntament de Tavernes ha guardat avui un minut de silenci en record i denuncia de la nova víctima de violència de gènere, condemnat el presumpte cas succeït aquest matí a Benicàssim, on una dona ha estat assassinada per la seua parella en el seu domicili.

L'Ajuntament amb aquesta acció vol manifestar la seua repulsa davant aquesta nova agressió contra les dones i fa una crida a la societat perquè denuncie i condemne aquests actes amb el propòsit d'acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere.