L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de juliol del 2016

L’Ajuntament de Tavernes millora el termini de pagament als seus proveïdors


L’Ajuntament de Tavernes està millorant el termini de pagament als seus proveïdors i arriba a pagar amb mitjana de 16’37 dies en aquest segon trimestre. Les factures tenen un procés administratiu, i eixe termini és el que hi ha des del moment que la factura ha arribat al departament de tresoreria fins que l’Ajuntament ha fet la transferència al proveïdor. Abans hi ha uns 30 terminis de tramitació.

El regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, ha assenyalat que “el compromís de pagar en temps i forma és important per a cuidar la xicoteta i mitjana empresa que són els que donen faena al poble de Tavernes i a qui hem de tindre en compte a l’hora de pagar les factures perquè puguen tindre una solvència econòmica”.

Cal remarcar que la situació actual és  molt diferent i dista molt de la que hi havia en els anys 2010 i 2011, abans del govern actual, quan el període de pagament va arribar a ser superior a 8 mesos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perfecte