L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 19 de juliol de 2016

L’Ajuntament de Tavernes habilita un nou aparcament en la platja


La platja de Tavernes disposa des de hui d’un nou pàrquing públic i gratuït per tal de solucionar els problemes d'aparcar en l’avinguda de la Marina de la platja de Tavernes.

El nou espai té 3.000 metres quadrats ( vora 4 fanecades) , i s’hi pot  accedir pel carrer Illes Balears, al costat del Restaurant Calipso.

Així l’Ajuntament dota a la platja d'una millora en el seu accés, i descongestion l'Avinguda de la Marina. Els veïns de Tavernes, residents i turistes que ens visiten poden utilitzar el nou aparcament a partir d'avui per la vesprada quan s'obrirà al públic.

El nou espai, cedit al Consistori pels propietaris dels terrenys, donarà resposta a les demandes veïnals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si que fa falta