L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 15 de juliol de 2016

L’Ajuntament de Tavernes es reuneix amb la Conselleria d’Educació per tractar l’estat dels centres educatius

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, junt amb les regidores d’Educació i de contractació, Bea Ferreres i Llum Sansaloni, respectivament, s’han reunit amb el director territorial d’Educació, Santiago Estañán, i amb la cap de servei de la direcció territorial, Mari Carmen Quiles, per tractar l’estat dels centres educatius públics de Tavernes.

La reunió és continuació del treball que ve efectuant el govern municipal de Compromís per tal de planificar actuacions que contarien amb la implicació de la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament de Tavernes i els propis centres educatius amb l'objectiu de millorar la qualitat de les instal·lacions educatives.

La regidora d’Educació, Bea Ferreres, ha agraït la implicació i l'interés de la Conselleria d'Educació en els centres de Tavernes i confia que, pròximament, es puguen dur a terme algunes de les propostes plantejades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero que han anat a demanar exactament? Quines son les necesitats dels centres educatius del poble?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no les sabem. Suposem que seran obres de millora en classes, tanques, llums... no ho sabem.
Potser si ho pregunta als mestres dels centres, que segur en coneixerà, li podran donar raó.