L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de juliol del 2016

La vicepresidenta de la Diputació coneix les inversions que s’han fet a Tavernes a través del PIFS

Arribada a Tavernes i reunió en l'Ajuntament
 La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat hui Tavernes i junt a l'alcalde, Jordi Joan, i membres de la corporació, han recorregut algunes de les actuacions que s'han dut a terme finançades per la Diputació.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha explicat a la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, les diferents actuacions dutes a dut a terme en la ciutat gràcies als 600.000 euros procedents del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la Diputació.

Jordi Joan li ha explicat que “no hem fet grans obres, sinó millores molt repartides i demandades per la ciutadania”, i ha destacat les actuacions dutes a terme en els camins rurals, “donada la gran tradició agrària de Tavernes”.

Maria Josep Amigó ha assenyalat que “a Tavernes han sabut escoltar i atendre les vertaderes necessitats traslladades per la ciutadania per a gestionar les inversions. Així, s'han realitzat actuacions que encara que semblen senzilles són absolutament necessàries”. 
 

La vicepresidenta ha visitat les instal·lacions de la futura ràdio municipal, dutes a terme amb les inversions procedents del PIFS. L'alcalde del municipi ha explicat que “la ràdio era una demanda dels ciutadans que han sol·licitat l'engegada d'aquest servei, on s'aposta per la informació i la transparència, i que funcionarà al més prompte possible”. A més, ha indicat que aquesta nova ràdio municipal recuperarà la freqüència d'una primera ràdio municipal que va emetre els anys 70 i 80.

L’alcalde també ha esmentat, entre els projectes realitzats, la naturalització del llac de la Goleta, la pintada dels passos de vianants i les obres de reparació de clavegueram, com és el cas del carrer Sant Pere, ja finalitzats.

Amigó ha insistit que “des de la Diputació creiem en l'autonomia municipal, són les corporacions municipals les que han de decidir què volen invertir, i nosaltres el que hem de fer és acompanyar-los i escoltar-los per a millorar la gestió del dia a dia amb els seus suggeriments”. 
 
Jordi Joan ha agraït la visita de la vicepresidenta i ha assenyalat que “per a nosaltres és molt important que l'equip de govern de la Diputació s'acoste als municipis perquè puguen conèixer de primera mà els projectes en els quals participa la Diputació”. 
 
 
Campanya per unes platges sostenibles

L’alcalde de Tavernes i la vicepresidenta de la Diputació han participat també en la campanya de sensibilització i consciència ambiental “Per unes Platges Sostenibles” organitzada pel servei de Medi ambient de la Diputació i que s'ha dut a terme avui a Tavernes de la Valldigna.

L'objectiu fonamental de la campanya és sensibilitzar als assistents per a aconseguir comportaments més sostenibles tant en l'entorn marí com en qualsevol altre i promoure una actitud proactiva en la cura del mitjà. Per a açò, s'han realitzat experiments i tallers didàctics.

Sostenibilitat Mandriladora Alpesa 
 
Finalment, Maria Josep Amigó ha aprofitat la seua visita al municipi per a recórrer les instal·lacions de l'empresa local Mandriladora Alpesa, la qual ha obtingut el Certificat de Sostenibilitat de l'Institut per a la Producció Sostenible.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que be, que ganes que es pose la radio en marxa. Sabeu en quin dial funcionaran o quan es posaran a emetre en proves? Gracies Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

107'8

No s'ha informat encara de l'inici de les proves.

Ací tens més informació

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2016/05/plenari-de-maig-2016-lajuntament-aprova_12.html

Anònim ha dit...

Al 107.8 fm ja està sonant música. És la ràdio municipal de Tavernes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Igual sí. No ho sabem. Estaran de proves d'equips i enllaços, pensem.