L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de juliol del 2016

La Policia Local prepara un dispositiu especial per a atendre el festival Iboga.

El Camí Marenys quedarà tancat a vehicles, excepte propietaris i vehicles d'emergència

La Policia Local de Tavernes iniciarà un operatiu especial a partir del dimecres 27 de juliol i es mantindrà fins la nit del diumenge 31, quan finalitza el festival Iboga Summer. 

El dispositiu comprén entre tres i sis patrulles per torn de servici, que vetlaran pel correcte desenvolupament dels actes i la conciliació del dret a descansar i a gaudir, amb total respecte a les propietats privades, mobiliari urbà i normes de convivència.

L'arribada dels assistents al festival i a la platja de Tavernes s'espera a partir de la vesprada del dimecres, dia 27, i al llarg del dijous, dia 28, que és quan s’inicien les actuacions musicals i la plena activitat del festival Iboga.

El dissabte dia 30 de juliol, de vesprada, a més del festival, hi haurà un mercadet i altres actuacions autoritzades, per la qual cosa la Policia Local ha incrementat la presència policial especialment este dia, per a atendre totes les necessitats.

No es podrà aparcar en el Carrer Carcaixent


Nova senyalització en la zona

La nova senyalització de la zona entrarà en vigor i estarà efectiva en els dies del festival, especialment al voltant del camí Marenys. Com l’any passat, el tram del camí des del carrer Carcaixent en direcció sud i fins la carretera de la platja estarà prohibit per a la circulació, excepte als veïns que necessiten accedir als seus terrenys i als vehicles d’emergència.

De la mateixa manera, s’ha prohibit l’estacionament durant este període, en el carrer Carcaixent i fins el Camí Marenys, per a evitar embussos, ja que es tracta d’una via d’evacuació prioritària.

Els vianants han de tindre en compte que no hi ha vorera al camí Marenys per estar acotada la zona al festival, per tant, es recomana evitar anar a peu per la zona i, sobretot, en horari nocturn. La millor opció és anar per dins del nucli urbà de la platja de Tavernes.

La Policia Local recomana atendre a la nova senyalització de la zona per a evitar embussos i actuacions policials innecessàries. 

Cal remarcar que durant aquests dies, la Guàrdia Civil també destinarà operatius de reforç, que inclou unitats especials d’intervenció.