L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de juliol del 2016

La platja de Tavernes acull avui la XXII Fira de Productes Valencians

Imatge d'arxiu de la Fira de Sant Jaume
La XXII Fira de Productes Valencians, coneguda popularment com a Mostra de Sant Jaume és un esdeveniment que intenta promocionar la imatge de la nostra localitat i de les distintes comarques i promoure la dieta mediterrània.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, estarà acompanyat en l'acte d'inauguració d'aquesta vesprada per la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona.

La fira té com a objectiu fonamental el consum de productes agrícoles locals en particular, i valencians en general, no solament entre habitants de Tavernes sinó també entre tots els turistes que a l’estiu visiten esta població.

Així els visitants podran degustar diferents productes que s’oferixen en les casetes. Enguany s’ha calculat que el nombre d’expositors serà de 21. Es tracta de importants firmes comercials dedicades a l’exportació hortofrutícola, cooperatives i agrupacions locals i provincials. Com a novetat, l’Associació de Mercaders del Mercat Municipal de Tavernes també disposarà d’una caseta on oferiran els seus productes, així com també l'Ajuntament de Cortes de Pallás, que ha estat convidat per l'Ajuntament.

La inauguració serà avui dia 21 de juliol a les 19 hores, en l’Avinguda de la Marina. La fira estarà oberta del 21 al 24 de juliol, amb un horari de 18 a 22.30 hores.