L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 8 de juliol del 2016

La Direcció General de Diversitat Funcional autoritza el funcionament del Centre Ocupacional d’ADISVA

Reunió amb el director general Antonio Raya
 La Direcció General de Diversitat Funcional de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit l’autorització per al funcionament del Centre Ocupacional “La Valldigna”. Aquest Centre Ocupacional està promogut per la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Promoció i Integració de Persones Discapacitades de la Valldigna (ADISVA) i ha comptat en tot moment amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes.

Vista general
 El Centre Ocupacional, creat amb l’objectiu d’oferir un servei per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, oferirà el servei a 40 persones de la Valldigna.

L’Ajuntament a treves de la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, ha expressat la seua satisfacció per la rapidesa de la resposta del director general de Diversitat Funcional, Antonio Raya, que va rebre als responsable municipals i d’ADISVA i els va confirmar l’autorització perquè el centre puga funcionar el pròxim curs.

Nau-taller

Així mateix, la Conselleria ha resolt inscriure al Centre Ocupacional per a Persones amb Discapacitat, “La Valldigna” en el Registre dels Titulars d’Activitats d’Acció Social.
Ara només resta obtindre la subvenció per al manteniment del centre, que ja ha estat sol·licitada per la Fundació i obrir en l’últim quadrimestre de l’any.

El Centre Ocupacional és l’alternativa laboral que la Fundació ADISVA, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, la Mancomunitat i empreses i particulars, ofereix a un col·lectiu de persones per facilitar-los el desenvolupament de les seues habilitats, amb la qual cosa els permet la integració laboral i social, al temps que els evita desplaçaments fora de la ciutat. 
Aula
Menjador
 Un projecte que ha tingut sempre l’ajut de l'Ajuntament de Tavernes  

El centre està situat en Tavernes, en la prolongació del Passeig de Lepant, en el Polígon Industrial "El Pla".

L’Ajuntament que es va implicar des del primer moment ha aportat el solar (600 metres i valorat en 200.00 euros). L'execució del projecte ha suposat una inversió de més de 800.000 euros, dels quals l'Ajuntament en ajudes en subvencions ha aportat un total de 409.000 euros.

La resta d'aportacions ha vingut de la Generalitat (200.000 euros), la societat civil i empreses de la Valldigna (218.000 euros), la Diputació (38.000 euros) i la Mancomunitat de la Valldigna (3.000 euros).