L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 6 de juliol del 2016

La Direcció General de Diversitat Funcional autoritza el Centre Ocupacional per a Persones amb Discapacitat “La Valldigna”


La Direcció General de Diversitat Funcional de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit l’autorització a la Fundació per a la Promoció i Integració de Persones Discapacitades de la Valldigna (ADISVA) per al funcionament del Centre Ocupacional “La Valldigna”. 

Aquest centre s’ha creat amb l’objectiu d’oferir un servei per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional.



El Centre Ocupacional és l’alternativa laboral que la Fundació ADISVA, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, la Mancomunitat i empreses i particulars, ofereix a 40 persones de la Valldigna. 



El projecte facilitarà a aquestes persones el desenvolupament de les seues habilitats en la mesura que els permeten la integració laboral i social, i també els evitarà desplaçaments fora de la ciutat. El centre està situat en Tavernes, en la prolongació del Passeig de Lepant, en el Polígon Industrial "El Pla".



La Conselleria ha resolt inscriure al Centre Ocupacional per a Persones amb Discapacitat, “La Valldigna” en el Registre dels Titulars d’Activitats d’Acció Social. Ara només queda obtindre la subvenció per a manteniment del centre, que ja ha sigut sol•licitada per la Fundació, i, així, poder obrir en l’últim quatrimestre de l’any.