L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 3 de juliol del 2016

La batucada vallera Vall tu-kà pasrticipa en el +Ksamba Festival de Mallorca


Vall Tu-Kà va participar en l'Iboga Festival el 2015

Aquest cap de setmana, la batucada vallera VALL TU-KÀ participa en representsació de la comarca la Safor-Valldigna en el +KSAMBA FESTIVAL, una trobada Internacional de batucades que se celebra a Lloseta de Mar ( Mallorca ) entre els dies 1 i 2 de juliol, i a la que hem estat convidats per tal de gaudir d'aquesta experiència. 

Aquesta és una trobada on conviuran diverses batucades de tot arreu del món i on totes i tots podran gaudir de formació, cercaviles, concerts i actuacions. Serà una experiència única d'aprenentatge, espectacle i convivència per a tothom.

VALL TU-KÀ és una batucada jove (entesa aquesta com una forma col·lectiva d'expressió rítmica importada de països d'arrel africana, com puga ser Brasil) creada el 2015 i formada a partir d'una associació cultural de la comarca de la Safor Valldigna. Aquesta està integrada principalment per músics de la zona, tot i que està oberta a qualsevol que tinga interès en aquest tipus d'agrupació músico-rítmica.