L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 20 de juliol de 2016

La batucada vallera "Vall Tu-Kà" ha participat en el "+KSamba Festival" de MallorcaLa batucada vallera "Vall Tu-Kà" ha participat en el "+KSamba Festival" de Mallorca representant a València i a la comarca de la Safor-Valldigna fa uns dies.
La trobada internacional de batucades que es munta al voltant de l'esmentat festival se celebra cada any a Lloseta de Mar durant el primer cap de setmana de Juliol.

Fonts de la batucada vallera han indicat que va ser una trobada on distintes batucades de tot arreu actuaren per diferents locals de la ciutat, establint-se així un circuit musical per tota la localitat de Lloseta. També hi hagueren concerts amb música de diversos estils d'arrel africana i brasilera així com diversos tallers de formació amb professionals brasilers de "Samba reggae" i "Samba carioca". 
Finalment, el colofó va ser la macrobatucada local, on tots els músics de batucades interpretaren diferents seqüències rítmiques i coreografies. Una magnífica oportunitat per conviure a tot ritme amb música brasilera.