L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de juliol del 2016

La barriada del Crist celebra la tradicional romeria pels carris del barri




La barriada del Crist de la Sang va celebrar ahir la seua jornada de festa gran dedicada al Santíssim Crist de la Sang, patró de la ciutat. 
 
El temps no va ajudar massa al lluïment de la festa, però els actes es van poder celebrar amb total normalitat, i sobre tot la tradicional romeria amb la imatge del patró pels carrers de la barriada des de l’ermita del Calvari, acte que va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, la regidora de festes, Encar Mifsud, i membres de la corporació. A la nit va tindre lloc, amb una bona fresqueta, el sopar dels festers i discomòbil. 
 
 
 
Les festes que la barriada dedica al Crist continuen avui dijous per concloure demà divendres. La programació contempla en aquests dos dies jocs per als menuts, dinar d’arròs al forn i paella, discomòbil el dijous per la nit i espectacle de varietats el divendres nit, en acabar del qual hi haurà un castell de fi de festa.