L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 19 de juliol de 2016

Els xiquets i xiquetes de la ludoteca municipal visiten l'AjuntamentL’Ajuntament de Tavernes va rebre ahir la visita dels xiquets i xiquetes que gaudeixen de l’activitat de ludoteca a l’estiu durant aquest mes de juliol. 
 
L’Ajuntament a través de la Regidoria de Serveis Socials va engegar la ludoteca municipal per a xiquets/es amb necessitats educatives especials i així que disposen d’un espai on desenvolupar la creativitat en el temps d’oci, així com ser un lloc de trobada, recreatiu i educatiu on els usuaris podran gaudir de l’oci i del temps lliure mitjançant activitats i jocs.
 
Al llarg de la visita feta a l'Ajuntament els xiquets i les monitores van conèixer cada departament i el seu funcionament de la mà de la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i van aprofitar també per visitar l’alcalde, Jordi Joan, que els va rebre en el seu despatx. 
 
La lúdica està finançada amb recursos propis de l’Ajuntament, a través del programa d’Igualtat del Departament de Serveis Socials, i compta amb una subvenció de l’Obra Social La Caixa. En ella es duen a terme, entre altres, activitats sensoriomotrius com la musicoteràpia, també lúdiques com ara jocs, puzles, així com activitats de manteniment, massatges, estiraments, etc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa de la regidora i de Compromís. Enhorabona Noe.