L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de juliol del 2016

El raspall femení de la Valldigna en el punt més alt


Si fa unes setmanes la vallereta Carla Bono, de 12 anys, es va proclamar subcampiona autonòmica de la seua categoria, el passat dijous la pelotari local Claudia Chorro es va classificar per a jugar la final de la tercera categoria, una partida que jugarà contra una jugadora de Bicorp.

També despús ahir la jugadora local Lourdes Valero es va classificar per a semifinals en la categoria de majors de 35 anys, una partida on s'enfrontarà a una jugadora de Moixent el proper dissabte dia 23. La final està prevista per al dissabte dia 30. 
 
El Club de Pilota Valldigna ha sol·licitat que les finals es juguen a Tavernes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a quant un govern del poble apostarà fort per l'esport nacional valencià?? L'únic esport autènticament valencià, amb cultura i tradició. Tenim una vergonya de MINI trinquet que no serveix per a partides oficials, i teníem un dels millors trinquets de tota la província després del de Pelayo de València i el Surdo de Gandia, i no es va fer res des de l'Ajuntament per fer-se càrrec, ja que es tracta de la historia del poble també... Una llàstima, i vore que altre esports com el futbol, bàsquet, rugbi, handbol... S'emporten totes les subvencions i la pilota valenciana res de res...

Anònim ha dit...

No crec que l'Ajuntament, ni este ni els d'abans, tinga la culpa de que a la gent no li pegue per la pilota. Campanyes per impulsar-la a nivell escolar se n'han fet moltes i al llarg del temps i mai han tingut un resultat positiu.
Per cert el Surdo el van tombar. I es jugaven mes partides i mes importants que en Tavernes.
Es el poble, i no un govern, qui ha d'impulsar un esport. Els que dius no els impulsa el govern.

Juanjo Sala, C.P. la Valldigna ha dit...

Per alusions de l'últim comentariste,per la part que ens toca com associació que forma part del poble que ha d'impulsar el nostre esport,volem puntualitzar:
-Sobre la part que li pertoca a este o anteriors governs locals,dir que al cas del trinquet de Manolete,va encertat/ada el/la primer/a comentariste: teniem uns dels millors trinquets que es va deixar perdre i no es va municipalitzar per la trista quantitat de 150.000 €,que amb xicotetes reformes o millores s'hagués posat al dia. Aquell Ajuntament,en temps anteriors a la crisi contestà amb excuses de pressupost,acompanyades de desconeiximent i desidia de l'oposició. Com quan va despareixer el Passeig o el Prado,o menys inclòs,ningú al poble li va fer costat a la pilota.
Sobre la comparació ambel Zurdo de Gandia,dir d'aquell que sí es va poder vendre en ple boom immobiliari per 700.000 €,era un trinquet poc arrelat a Gandia,amb un club sense cap activitat i amb un públic "comarcal",el negoci va passar a la veina Bellreguard i l'Ajuntament va començar un ambiciós projecte de trinquet i minitrinquet municipals.
-Campanyes municipals no se n'han fet cap fora de les voluntaries del club local a les escoles i institut. Sobre el tema de subvencions a l'esport base donaria per a altres explicacions,resumirem dient que hi ha ajudes,però no cap control,ara ni abans. Sols dir que la inclusió de la pilota a l'esport extraescolar naix de l'encabotament del club en que s'incloguera el nostre esport,encara que no ens beneficiem de cap monitor en la regidoria.
-En quant instalacions municipals,sempre hem estat en precari,amb els vells frontó i minitrinquet del 82,amb un govern anterior que deixà caure el cobriment de rovellat i davant la nostra insinuació d'allargar-lo per la graderia de la petanca per poder competir en categories superiors,vam obtenir la resposta d'uns nous vestidors i WC que no s'usen mai i que impediren la millora. No seriem massa agosarats en dir que sense club,tal vegada,minitrinquet i frontó estarien enderrocats o perduts,algo en això tindrà que vore oart del "poble". Amb nou govern ara s'ha solucionat el tema de cobriment i iluminació i tenen davant la imminent millora del sòl i sobretot la necessària ampliació a la espera de subvenció de la Direcció General d'Esports. Esperem estiguen atents i no passe de nou altre tren...
-Per la part pressupostària,el nostre club i escola han de ser pràcticament autosuficients,després de la retirada d'un 50% de la subvenció municipal d'una temporada per altra,sense cap motiu aparent,amb el beneplàcit de l'anterior govern i a falta de restaurar pel govern actual. No es que estem a nivell d'altres clubs sense esport "nacional" és que estem encara per davall en atencions,i sobretot el diners.
-El club de pilota,a proporció de socis,jugadors i alumnes serà un dels més actius del poble,i no volem que els polítics ens ho facen tot o més que amb altres,però si no hi ha més afició és perque trobem que no hi ha encara tota la implicació política que correspondría. Després no ens omplim la boca amb orgull d'un esport nostre queno sabem cuidar i valorar,sobretot per desconeiximent i dsidia del poble valencià,més acusat encara en la classe política. I pitjorque hem estat.
-Actualment tenim equips escolars de dones,homes i xiquets en varies modalitats,ara finals femenines,el 26d'agost amb el IV Trofeu d'estiu a frontó,i a partir de setembre,escoleta i competicions federades de tardor,al que esteu tots convidar presenciar o participar.

Sembla que,de mica en mica,el poble sí es meneja. Vorem si els dirigents també acompanyen.

Se

Anònim ha dit...

Ho senc molt però jo a tu ni al seu club l'he al·ludit per a res.
Ara si ho pren com a motiu per ficar la pota enmig, va tira... acceptem dinosaurio com animal de companyia.
I dos coses, la primera pregunte jo que si el seu club havera fet les coses millors ara igual tindriem uns pelotaris de primera i a lo millor, nomes a lo millor, havera servit per tocar el cor dels politics.
I la segon, i a mi que se m'antoixa que el primer anonim eres tu també.
I no, ni volia ni he al·ludit al seu club i a tu, perquè ens amolle este discurs polític.

Anònim ha dit...

Sabeu que passa? Que els pilotaris son gent onrrada,de poble,no son Cristiano Ronaldo amb Ferrari i novia modelo,millonaris patrocinats per marques deportives...etc
I pareix que a la joventut aixo no li llama,posa a Messi a jugar 10minuts a pilota i voras a 10.000 xiquets imitant-lo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per favor, gràcies per llegir-nos però no és el lloc per a polèmiques personals.