L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 2 de juliol del 2016

El govern del PP de Rajoy retirà uns altres 8.700 milions euros dels fons de pensions.

El Govern de Mariano Rajoy torna a ficar la mà en la guardiola de les pensions i retirarà 8.700 milions d'aquest fons, segons va anunciar ahir, dia 1 de juliol. En un breu comunicat el govern del PP indica que el motiu és pagar l'extra de juny dels pensionistes i la paga ordinària d'aquest mes.

Cal remarcar que és la major retirada de fons d'aquesta guardiola en tota l'etapa del govern de Rajoy, que ni tan sols ha passat la decisió pel Consell de Ministres d'ahir divendres. 

En els últims quatre anys, Rajoy ha extret un total de 55.901 milions des de 2012, però si ho pensem bé realment és una notícia que no hauria d'importar-nos massa, vist el vist en les eleccions on el PP sembla tenir butlla, no solament per a agafar diners de la guardiola sinó per tots els casos de corrupció que li esguiten de llarg a llarg de la geografia espanyola,i continua essent el partit més votat. 

La guardiola de les pensions es queda així amb un saldo de 25.176 milions, un 2,33% del PIB, enfront dels 66.375 milions que hi havia en 2011 quan el PP va arribar a la Moncloa. És a dir, el govern de Rajoy ha reduït en un 60% el fons en poc més de quatre anys. 

A aqueix ritme, el govern del PP consumirà la guardiola de les pensions de tots els espanyols i quedaria esgotada entre el 2017 i 2018. Ens fa un poc de por pensar que puga ser el pròxim president espanyol, ell o qualsevol altre polític del PP i dóna un “no sé que”, perquè nosaltres ho tenim clar: es podrà canviar de personatge però el mateix partit, la mateixa política.