L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 7 de juliol del 2016

El GMVAlldigna treballa perquè les persones amb discapacitat gaudesquen del senderisme.



El GMValldigna treballa per aconseguir que les persones amb discapacitat puguen gaudir també dels paratges de la Valldigna, i amb eixe motiu intenta dur a terme un ambiciós projecte perquè hi puguen recórrer també els senders.

Algunes activitats s’han començat a fer i es formen voluntaris en el correcte maneig i conducció de les cadires Joëlette, una cadira tot terreny dissenyada per al senderisme. Objectiu: aconseguir un equip de voluntaris que puguen portar a les persones discapacitades pels paratges e indrets de la Valldigna. 
 
 
Les persones amb discapacitat visual podran contar amb barres direccionals per recórrer els senders. Es facilita una major quantitat de rutes gràcies a aquesta barra direccional conduïda per dues persones.

L’entitat vol que en el projecte s’impliquen les administracions locals i autonòmiques per a aconseguir el recolzament suficient i portar-lo endavant. Com a objectiu: contribuir a la consciencio i coneixement dels espais naturals de la Valldigna per a totes les persones.
 
 
 Actualment hi ha quatre rutes per la Valldigna:

1.- Barx, ruta turística de la nevera i les basses de la Drova.
2.- La ruta de l’aigua de Simat (Ruta del reg tradicional)
3.- Ruta dels Sentits de Tavernes
4. La PR@-CV 39 (Sender accessible) de Tavernes (senda de la Granata)

Més informació i fotos:

http://grupmv.blogspot.com.es/p/accesib.html
  Remés