L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dijous, 7 de juliol de 2016

Dissabte II Aquatlon Platja de Tavernes

Aquest dissabte se celebra l'II Aquatlón Platja de Tavernes organitzat per l'Athlètic la Vall CF amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Club Atletisme la Valldigna. 
La prova s'iniciarà a les 9.30 hores amb tres parts: una primera de 2,5 km de carrera a peu, seguida d'1.000 metres nadant per a finalitzar amb una altra carrera a peu de 2,5 km. Com novetat que parteix de la prova es realitzarà per la zona de Goleta i no per la riba del mar com l'any passat. 

Les inscripcions, amb el reglament de la prova, es poden dur a terme en la web: www.carrerasvintage.com.

Tots els participants rebran una borsa amb regals a més de l'esmorzar i trofeus els tres primers classificats, tant masculí com a femení i trofeu al primer participant local, masculí i femení.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I per què el cartell en castellà?