L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de juliol del 2016

Demà divendres, a Benifairó, concert "in memoriam" de Paco Alberola



Demà divendres 15 de juliol es realitzarà a Benifairó el concert "Cançó d'Autor a Benifairó", que comptarà amb les actuacions de Jordi Montañez i de Quim Sanç.

El concert s'emmarca dins de les celebracions del Xé aniversari del portal valldigna.cat i des de l'organització s'ha volgut fer un homenatge pòstum al pintor benifaironer Paco Alberola, que va faltar el passat mes de maig, i que va ser en vida un gran impulsor del projecte en xarxa VALLDIGNA SOM I SEREM. 
El concert es realitzarà a l'Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna a les 22.30h i tindrà un preu de 6€ anticipada i 8€ a taquilla. Les entrades anticipades es poden aconseguir en el següent enllaç http://bit.ly/ConcertBenifairo i inclouen també l'opció d'aconseguir els discs amb l'entrada.