L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 de juliol del 2016

Concert de les bandes de Simat i Tavernes a la capella de la platja

La capella de la platja va acollir ahir un concert que organitzat i patrocinat per les regidories de Turisme i de Cultura de Tavernes va tindre com a protagonistas les bandes de les societats musicals de Simat i Tavernes. 

La capella es va omplir de gom a gom i els llargs aplaudiments van ser la prova de l’èxit i corroboraren la satisfacció del públic assistent davant el concert, sobre tots els turistes, potser no acostumats a assistir a concerts de banda amb eixe nivell i qualitat. L’oratge també va acompanyar amb una nit meravellosa, així com la ubicació, a que la vetlada resultara perfecta.

La Societat Unió Musical de Simat, dirigida per Jorge Colom Muñoz, va interpretar el pasdoble “La vereda” de Navarro, “World Fantasy” de Jacobo de Haan, l’obertura “Colosseum” de Lujan i “Danzón” de Forroll. 
La banda simfònica de la Societat Instructivo Musical de Tavernes interpretava dirigida per Rafael Garrigos García l’obertura de “El barbero de Sevilla” de Rossini, la simfonia per a banda “Entornos” de Blanquer i un potpurrí de sarsuela. 

Angela Palomares, a la flauta, va reforçar la banda de Simat, i va per tant va tocar amb les dues bandes.