L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de juliol del 2016

Cloenda del curs del "Club de Lectura Tavernes"



Anit se celebrà el sopar tradicional d'acabament de les activitats del Club de Lectura de Tavernes organitzades per la Biblioteca Municipal.

Durant tot l'any, cada mes s'ha proposat un llibre per llegir, de la mes diversa temàtica i d'autors valencians i de fora. Les sessions mensuals per comentar la lectura han tingut molt d'èxit de públic, sobretot si s'ha pogut comptar amb la presència de l'autor de l'obra seleccionada. 
 
 

Anit, per cloure el curs, es va fer un sopar de cloenda amb menges fetes i portades pels participants al davant de la Casa de la Cultura, al qual s'invità l'autor de l'última lectura del curs, "L'ombra del mal".

L'autor del l'obra, Lluís Miret, a part de ser escriptor, és professor de Formació i Orientació Laboral a l'Institut Tirant lo Blanc de Gandia, així com de la Universitat Politècnica de València i la Universitat Oberta de Catalunya i s'ha doctorat en Economia per la Universitat Politècnica de València. S'ha dedicat especialment a la literatura juvenil encara que amb la novel·la "L'ombra del mal" (2014) s'ha endinsat en la literatura per adults amb una obra ambientada al segle XVII, tot amb el rerefons de l'expulsió dels moriscos i la violència institucionalitzada en l'església i la noblesa. Amb aquesta obra va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira.
 
 
Els lectors van poder comentar a l'autor les impressions i dubtes a l'autor. I aquest explicà el procés de creació de l'obra, el procés de documentació, les revisions i les reescriptures. Escriure bé i de manera que no es perda el lector en les primeres pàgines no és gens fàcil.

Un bon club de lectura al que esperem altra vegada en setembre.