L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de juliol del 2016

Celíacs de la Valldigna disposa d'un punt d'informació en la Fira de Sant Jaume.




Els col·lectius de celíacs de la Valldigna està present en la Fira de Sant Jaume dins del punt d’informació preparat per ACECOVA, l’entitat a nivell autonòmic.


La informació dels col·lectius la podem trobar a l’estand del Mercat Municipal i s’hi informa també sobre l’associació ACECOVA i el llistat d’aliments controlats, els restaurants i hotels aptes per poder passar les vacances els celíacs molt més segurs, a més de complir la important missió d’apropar amb total seguretat els productes reglats i controlats.


L’entitat, tal com han indicat els seus membres, ha assenyalat que es dóna informació sobre altres llocs on poden trobar més detalls i conscienciejar a la ciutadania sobre la celiaquia, alhora que és una campanya que pretén igualment conscienciejar els restaurants locals.



L’estant va rebre en la inauguració la visita de la diputada de turisme, Pilar Moncho, així com del secretari autonòmic de cultura, Albert Girona, que s’interessaren i conversaren amb la responsable del punt d’informació, Desam Sala.