L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 1 de juliol del 2016

Carolina Pérez Bosch, fallera major de Tavernes 2017




Carolina Pérez Bosch, fallera del Cambro, ha estat elegida com a Fallera Major 2017 de Tavernes. Carolina ha acceptat el nomenament després de la telefonada que ha rebut de l'alcalde i president nat de la Federació de Falles local, Jordi Joan, on li notificava que havia estat escollida per a representar les falles de Tavernes en el nou exercici faller que començarà amb la seua exaltació, pel mes de novembre. 

La nova fallera major, Carolina Pérez Bosch, pertany a la comissió de la Falla Cambro, on ha estat fallera major des que va nàixer, en l’any 1984, i destaca per la constant participació en la seua falla, tant ella com tota la seua família, i també a la Junta Local.
L'alcalde i el president de la FdeF amb la fallera major 2016
L'alcalde i la faller major eixent feliciten la nova fallera major

La Junta Directiva de la FdeF de Tavernes, encapçalada pel president nat Jordi Joan i el president efectiu, Salvador Talens, junt als membres de la corporació municipal s'han reunit en el saló de plenaris de l'Ajuntament per a l’acte de telefonada a la fallera elegida. Com a testimonis, i amb una gran expectació, els presidents i molts membres de les sis comissions falleres de Tavernes, a més de la fallera major eixint Ana Benavent i falleres de la seua cort. 
La fallera major 2017 i 2016 davant casal falla Cambro
En acabar la telefonada, una comitiva ha anat des de la porta de l'Ajuntament el casal de la falla Cambro, on esperava la fallera electa, que emocionada però amb gran alegria, ha rebut les felicitacions i ha compartit moments de joia amb les autoritats, president Salva Talens i directius de la FdeF i fallera major eixint Ana Benavent. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Fallera Major de Tavernes de la Valldigna!!