L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de juliol del 2016

Ahir va tindre lloc el campionat de tennis platja



La platja de Tavernes va albergar ahir el campionat de tennis platja que organitzava la regidoria d'Esports, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llácer, en la zona del voltant de Padur-Los Delfines i va comptar amb la participación de 40 parelles. 

El campionat es juga a les modalitats de parelles masculí, femení i mixt i en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil i seniors. La inscripció era gratuïta i va haver trofeus pels guanyadors.


L’organització ho havia preparat tot amb el màxim detall perquè fóra un èxit i les pistes preparades per jugar van ser mantingudes i condicionades al llarg del dia per mantenir-les sempre en les millors condicions possibles. 

El campionat de tennis platja comptava amb la col·laboració de Aguas Lanjarón, Fruites Bollo, César Esports i Levante-EMV, edició comarcal.

Fruites Bollo sempre recolzant l'esport local

RESULTATS

Seniors xics
Fran – David
Gonzalo – Pere
Oscar – José
Raul – Gonzalo

Seniors xiques
Dicar – Carol
Adriana – Carol
Dulce – Pepi
Ana – Natalia

Cadet

Ferrandis – Ferrús
Alex –Carla

Infantils
Batiste – Adrià
Claudio – Joanan

Alevins
Marc – Nico
Carlos – Yago
 
Benjamí Masculí 
Tonet – Roman
Alvar – Carles
Robert – Xavi
 Miquel – Pau

Benjamí femení
Clara – Amaya
Ariadna –Juany

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu algo si vaen agarrar algo els del rall?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem res.