L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

diumenge, 10 de juliol de 2016

Ahir se va celebrar el II Aquatló Platja de TavernesEl “II Aquatlón Platja de Tavernes” organitzat per l'Athlètic la Vall CF amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Club Atletisme la Valldigna es va celebrar ahir en la zona de la Goleta amb un bon ambient i dia bastant calorós. 
 
En total van ser 52 atletes els inscrits a una prova que començava a les 9’30 i tenia tres parts diferenciades: carrera a peu de 2,5 km ; 1000 metres de natació i acabar amb una nova carrera a peu de 2,5 km. Enguany la prova es va realitzar per la zona de Goleta i no per la riba del mar. 
 
Els guanyadors foren en homes Bernardo Jareño, de Tavernes; Artur Cuñat, de Benifairó i Sergio Zarzoza de l'Alcúdia. En dones Leyre Gallardo, d’Elda; Mónica Cardete de Gandia i Marítere Montes, de Beniarjó. Els tres primers classificats en homes i dones van rebre el seu trofeu. 
 
Els millors locals: Rafa Sansaloni i Montserrat Mifsud.