L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

divendres, 22 de juliol de 2016

Ahir es va inaugurar la XXII Fira de Productes Valencians que romandrà oberta fins el dia 24

 
La diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona,han inaugurat la "XXII Fira de Productes Valencians", coneguda popularment com a "Mostra de Sant Jaume" i que s'ha instal·lat en l'Avinguda de la Marina de la platja vallera.

Aquestes autoritats han estat acompanyades per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan,  membres de la corporació, així com de la fallera major de Tavernes Anna Benavent i el president de la JdeF, SalvaTalens, en el recorregut per les casetes instal·lades. La diputada de Tursime ha estat l'encarregat d'efectuar el protocol·lari tall de la cinta.
 
Un any més la fira vol potenciar sobre el consum de productes agrícoles locals així com valencians en general, sense oblidar alguna caseta d'altres comunitats,entre els habitants de Tavernes i els turistes que a l’estiu visiten la nostra ciutat.
 
Al llarg del recorregut els visitants podran degustar i comprar els productes oferits a les casetes, que en nombre de 21 formen els expositors de la fira. Es tracta de importants firmes comercials dedicades a l’exportació hortofrutícola, cooperatives i agrupacions locals i provincials. 
 
Com a novetat, l’Associació de Mercaders del Mercat Municipal de Tavernes també disposa d’una caseta on oferiran els seus productes, així com també l'associació de celíacs, mentre Càritas ha muntat un estand per a vendre llibre i recaptar fons per a l'entitat. Cal destacar la  presència de l'Ajuntament de Cortes de Pallás, que ha estat convidat per l'Ajuntament.
  La fira estarà oberta del 21 al 24 de juliol, amb un horari de 18 a 22.30 hores.