L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de juliol del 2016

A 5 dies de l'inici, l'Iboga Summer Festival accelera els preparatius


Vistes parcials de la zona d'acampada i delimitacions perimetrals

A escassos 5 dies de l'inici del Iboga Summer Festival s'acceleren els preparatius perquè estiga tot a punt i aquest esdeveniment musical siga, com ja ho va serr l'any passat, un gran èxit musical i amb presència massiva d'assistents. L'organització, segons manifestacions dels seus responsables a la premsa, confia a aconseguir la xifra de prop de 40.000 presències al llarg dels dies del festival. 

Zones d'ubicació de l'escenari principal i del circ
Mentrestant en les parcel·les del sector 12 on repeteix ubicació el festival, els preparatius continuen a bon ritme: esbrossament de parcel·les, instal·lació de les zones d'ombra, instal·lació de les canonades d'aigua potable, preparació de la zona on anirà el gigantesc escenari i en els seus rodalies la carpa… tot perquè els assistents puguen gaudir de grans espectacles musicals, alguns novetats al territori nacional, i com no dels atractius de la platja de la Goleta. 


Mentrestant l'organització ja disposa dels horaris definitius amb els grans noms que faran ballar als assistents, tant a l'escenari principal i a la mítica Carpa de Circ Iboga. 

Però no només amb la música gaudiran els assistents, perquè s'anuncien tallers multidisciplinaris, activitats, grans performances, decoracions impactants, xerrades amb consciència i per descomptat, els millors DJs i bandes en viu ompliran de bones sensacions les 24 hores de cada dia en Iboga. 

A més, 10 grans batucadas amenitzaran les esperes entre concert i concert en el main stage del festival. I com a colofó, el gran Globo Aerostàtic Captiu de Iboga regnarà en el cel de la platja de Tavernes diverses hores al dia. 

Recordem el cartell de Iboga 2016, amb caps de cartell com Goran Bregovic & The Wedding and Funeral Orchestra, Alpha Blondy & The Solar System o Bad Manners, al costat de bandes consagrades com Dubioza Kolektiv, Kultur Xoc, Chico Trujillo o Al Jawala.
Entre els més de 70 artistes que entre la carpa de circ i el main stage actuaran en aquests dies, trepitjaran per primera vegada terres íbericas grups com Tapi Five, Tia Brazda, Empatee Du Weiss o BLOW, destinats a enlluernar amb la potència i les melodies sobre l'escenari. 


Al mateix temps s'informa que la carpa de circ estarà oberta des del dimecres, dia 27, a les 20:00 i oferirà múltiples espectacles. 

El Campament Iboga, el gran recinte d'acampada, obrirà des del dimecres 27 a les 14:00 fins al dilluns 1 d'agost a les 14:00h. Enguany comptarà amb serveis com: seguretat 24h, cafeteria, taquilles amb i sense endoll, minimarket amb productes bàsics, dutxes d'aigua dolça, aigua potable, il·luminació, serveis, infermeria i zones d'ombra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gran cartell