L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 3 de juliol del 2016

100.000 espanyols migraren l'any passat, l'any que més fins ara

 
La crisi i les polítiques del PP s'han fet notar aquests anys en el nombre de ciutadans que deixen Espanya per anar a cercar més oportunitats de treball a l'estranger. 
 
L'any passat, un total de 98.934 es van anar d'Espanya a la recerca d'oportunitats en l'estranger, segons les dades publicades el dijous per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). Es tracta de la xifra més alta des de l'inici de la crisi (2008) i representa un augment del 23% respecte a l'any 2014. 
 
Les principals destinacions d'emigrants espanyols van ser Regne Unit, França, Alemanya, Estats Units i Equador. En el cas d'Equador es tracta, principalment, d'espanyols no nascuts a Espanya que han adquirit nacionalitat espanyola o menors de 15 anys, o siga una migració de tornada al seu país d'origen al costat dels seus fills nascuts a Espanya.
 
El Regne Unit va ser el principal país receptor d'emigrants espanyols en 2015, va rebre un total de 12.263 emigrats. 
 
Les estadístiques de l'INE a 1 de gener de 201 mostra que la població ha descendit per quart any consecutiu i ara viuen a Espanya 46.438.442 de persones: en el 2015 van morir més espanyols dels quals van nàixer.