L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de juny del 2016

VI Trobada de Bandes Infantils per al dissabte dia 2


La Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes (SIUM), amb la col·laboració de l’Escola de Música i l’Ajuntament de Tavernes, promouen la sisena trobada entre bandes infantils del País Valencià. 

La trobada comptarà amb la presència de la banda infantil de l’Escola de Música de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, la banda infantil de la Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo i la SM Lira i Casino Carcaixentí, amb la col·laboració de la minibanda de la SM de la Barraca d’Aigües Vives.

Es faran diverses activitats lúdiques, culturals, com una visita guiada al monestir de Santa Maria de Valldigna, un dinar de germanor, una cercavila per la platja i, com a cloenda, un concert de totes les bandes en la plaça de les Palmeretes, al costat del llac de la Goleta.

L’objectiu és consolidar esta trobada com un acte de referència a Tavernes i al País Valencià que permeta establir llaços amb altres pobles, ja siguen d'ací o de l’estranger. A més, es dedicarà una jornada estiuenca a gaudir dels monuments, les platges i la música.

Els intercanvis seran de profit per als futurs músics i els permetrà desenvolupar tots els aspectes musicals que es puguen fer, a banda de fomentar l’aprenentatge de la música.

El lloc per a la trobada és la plaça de les Palmeretes de la platja i el pavelló multiusos situat en la zona del Vergeret del casc urbà de la ciutat.


2 comentaris:

Adrià ha dit...

Bon dia, no se si existeix alguna raó perquè se seguisca programant aquesta activitat coincidint amb el Festival de Cors que es es celebra cada any en el Monestir. Des del cor Quinze de Març, organitzador d'aquest esdeveniment, s'ha intentat que açò no succeïsca, parlant amb els responsables de cultura de l'Ajuntament, però, sembla ser que no hi ha cap voluntat de canviar la data de la Trobada de Bandetes. El Festival de Cors, arriba a la X edició, i sempre des del seu inici se celebra el primer dissabte del mes de juliol.Que malament servei fem a la cultura i a la música si fem coincidir dos actes i dividim al possible públic assistent. Espere que el sentit comú, faça que el pròxim any, no coincidisquen tots dos actes.

Anònim ha dit...

Els actes en Tavernes no tenen per que estar supeditats als de Simat i al revés.
I podien canviar els de Simat, per que desprogramar el dia de les bandetes que venen és molt dificil.
Això no crec que depenga de l'Ajuntament ni de Cultura, si no de la banda de musica de Tavernes que realment organitza i ho prepara tot.