L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 17 de juny del 2016

Montoro reclama als valencians els 19 milions de l'engany del PP a Europa i damunt que ho paguem amb interessos.

Els valencians i valencianes no som els responsables dels deliris del ministre Montoro que vol que la ciutadania valenciana pague els 19 milions d’euros de la multa de la Unió Europea (UE). Una multa que ve provocada per la malifeta dels anteriors governs autonòmics del PP que varen amagar factures de Sanitat" ha manifestat el síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri.

I, damunt... damunt que Montoro vol que el govern d'ara pague el que va fer malament el PP, per si això no fóra prou, ara el ministre del PP demana als valencians que, a més de la multa, li paguem 104.244 euros en concepte d’interessos. Una autèntica vergonya amb la que vol amagar la nefasta gestió dels governs del PP.

Compromís, mitjançant el seu sindic Ferri, ha dit que “Montoro té els dies comptats com a Ministre d’Hisenda i ja no sap què fer per tal d’intentar desmuntar la bona gestió del Govern del Botànic. Mentre el govern valencià intenta rescatar persones, no només ha de fer front al finançament injust dels valencians sinó a tots els impediments i entrebancs del Ministre Montoro i el conjunt del govern central de Rajoy, que continuen amb la seua persecució sistemàtica contra la nostra terra”. 

Fran Ferri ha recordat que el proper 26 de juny, els valencians i valencianes tenim l’oportunitat de dir-li ben clar al senyor Montoro que no el volem de ministre, que volem un govern que ens respecte i que no ens tracte com a ciutadans de segona, som sempre ha fet el PP.