L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

dissabte, 25 de juny de 2016

Les platges de Tavernes estan en perfecte estat de netedat, com si anit no hagués passat res.


La festa a la platja amb motiu de la nit de Sant Joan s'acabava a la matinada. Però aquest matí, a trenc d'alba, els empleats de FCC posaven en marxa tot el dispositiu per acudir a les dues platges, la de Tavernes i La Goleta, amb l'objectiu de deixar-les netes com una patena i que la festa viscuda unes hores abans ni es notara.

Així a les 8 del matí hem pogut observar els empleats i maquinària netejant no només les restes de les fogueres sinó pentinant l'arena per arreplegar tot tipus de deixalles que, encara que es diga, sempre hi ha qui en fa cas omís i s'ho deixa al primer lloc que troba.

A hores d'ara les platges de Tavernes presenten un estat de revista com qualsevol dia i els primers banyistes començaven ja a ocupar les seues places sota les umbrel·les.

Enhorabona per la feia ben feta.

Publicat originalment el dia 24 a les 10:15

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perfectes