L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de juny del 2016

L'Ajuntament ofereix una ampla programació esportiva a l'estiu


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat una ampla selecció d'activitats esportives dirigides a totes les franges d'edat per als mesos de juliol i agost, moltes de les quals es duran a terme principalment en la platja.

I una novetat que pensem molt interessant d'eixida. Enguany, la gimnàstica de manteniment i l’aeròbic es fara a l'entorn de la Torre de Guaita, un espai natural-cultural recentment posar en valor i que es pot convertir en un marc idoni per aquestes activitats esportives de manteniment. 
 
Com tothom sap fins ara, es feia cada estiu en el cine i el trasllat a Torre de Guaita suposa un valor afegit per l'entorn i per realitzar-se en un espai obert que ha de permetre una major varietat d'exercicis esportius. L'inici a partir de l'1 de juliol. 
 
 
La regidoria reprén la col·laboració amb la travessia a natació a la platja, que està prevista per al dissabte, dia 9 de juliol, mentre la XVI edició de Seven Rubgi serà el dissabte 23 de juliol, i les "12 hores de futbet", en les categories infantil, aleví i benjamí tindran lloc el dijous 28.

En agost, a més, hi haurà la tradicional cursa a la platja, que enguany arriba a la vint-i-sisena edició i se celebrar a boqueta nit del divendres dia 5. També, hi ha previstos els campionats de vòlei, de futbol i de futbet i a més, per als més menuts, s’ha organitzat tennis de platja, entre moltes altres activitats.
 
 
Per tal de poder desenvolupar totes les activitats, l’Ajuntament ha posat ja a punt les instal·lacions esportives de la platja i així també qualsevol persona les pot utilitzar pel seu compte durant el present mes de juny.
 
Les fotografies corresponen a activitats de l'estiu passat

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens podeu informar d'on es pot descarregar o aconseguir la programació d'activitats a desenvolupar en la platja de tavernes durant aquest estiu?, una programació com cal, que no siguen notes de prensa....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Habitualment està en el web municipal, en la secció de la regidoria d'Esports

Anònim ha dit...

Tot el que veig a la secció que vostes informen correspon a información de l'any 2015, en l'actualitat i a 15 diez de la temporada d'estiu no veig publicada a la web mnunicipal CAP PROGRAMACIÓ d'activitat a realitzar a la platja de tavernes. Seria interesant que es pronunciaren al respecte per el nostre TURISME.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la informació. Però volem que entenga que no tenim cap perquè pronunciar-nos sobre res de les notícies que obtenim de les notes de premsa del web municipal.

http://tavernes.es/noticies/100-noticies-ajuntament/2595-l-ajuntament-de-tavernes-ofereix-una-amplia-programacio-esportiva-per-a-este-estiu

Quan estiguen tots els detalls de la programació, suposem que es publicaran totes les dades i detalls com s'ha vingut fent sempre.

Per tant tinga un poc de paciència o vaja al Pavelló Municipal on estem segur que de bon grat i gustosament li donaran tota la informació. No és tasca ni responsabilitat nostra.

Moltes gràcies per la seua comprensió.