L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dijous, 23 de juny de 2016

L’Ajuntament informarà el dimarts, dia 28, del funcionament de l’Escola d’Estiu.

L'escoleta de la platja acull enguany activitats per a xiquets
L’Ajuntament de Tavernes ha convocat els pares que han matriculat els fills en l’Escola d’Estiu, tant del poble com de la platja, a una reunió el dia 28 de juny per a informar-los del funcionament. La reunió serà a les 20 hores en el saló d’actes de la Casa de la Cultura.

Enguany és l'empresa Grupo Tot l’encarregada de donar el servei als 160 xiquets i xiquetes, de 3 a 12 anys, que volen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu el mes de juliol. L'empresa explicarà els objectius, el calendari d’activitats, les excursions i les eixides a la mar o la piscina, així com el servei de menjador. Tot el servei es durà a cap per monitors titulats. 

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “enguany s’ha fet l’esforç d’ampliar el nombre de places i atendre tots els xiquets que estaven en llista d’espera, a més de donar cobertura a la demanda de la platja per als xiquets que hi viuen en estiu”.