L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de juny del 2016

L’Ajuntament de Tavernes organitza tallers gratuïts de conversa en anglés





La Regidoria de Foment Local organitza tallers gratuïts de conversa en anglés que ajudaran els participants a conèixer i utilitzar l’anglés en diferents situacions quotidianes, de treball o altres circumstàncies que els poden sorgir en aquest idioma. Els tallers són per a majors de 16 anys.

El curs és totalment pràctic, de manera que cada dia s’exposarà el vocabulari específic del tema en concret i posteriorment s’aplicarà recreant una situació que pot ser real en un futur.

Els interessats podran fer la inscripció els dies 28, 29 i 30 de juny, en horari de 10 a 13 hores en l’Agència de Desenvolupament Local de l’Edifici Braç Treballador, carrer Calvari 87. En eixe moment hauran de triar un grup segons la preferència horària i el nivell propi d’anglés, que va des d’iniciació A0 fins a avançat B2. Cal tindre en compte que les places són limitades.

Tots els grups impartiran les classes en l’antiga escola Víctor Calatayud, en el carrer Sant Antoni, 133.

En la web de l’Ajuntament de Tavernes es poden consultar els horaris i descarregar la fitxa d’inscripció. L’enllaç és 
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'any pasat era molt millor. Podien anar menors de 16 anys i també podien anar a la platja.
Una llastima que retallen en estos tallers que tenien gran aceptació.