L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de juny del 2016

L’Ajuntament de Tavernes habilita una zona d’aparcament de 30 minuts en el centre



 
La Regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix la regidora de Compromís Llum Sansaloni, ha habilitat una nova zona d’aparcament limitada a 30 minuts en el centre de la ciutat, al costat de la Plaça Major. 
 
L’Ajuntament acompleix així la petició veïnal expressada en les reunions de barri d’habilitar alguna zona d’aparcament prop de la Plaça Major. En l’assemblea on es va debatre si aquesta plaça passava a ser per a vianants, els veïns van demanar aquesta millora, i el lloc habilitat és el que ha deixat lliure la Policia Local en haver traslladat les seues dependències a una nova central. 
 
Per tant, els veïns poden estacionar on fins ara hi havia zones reservades a vehicles de la Policia Local i de càrrega i descàrrega. Així qualsevol conductor pot deixar el vehicle aparcat durant mitja hora per a comprar o fer gestions personals als voltants de la Plaça Major. 
 
La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha pintat de color verd aquestes zones per distingir-les i ha pintat així mateix una icona d’un rellotge amb la inscripció en lletra gran on s’avisa que el temps màxim d’estacionar és de 30 minuts. 
 
Ara cal que siguen els veïns els que col·laboren complint la normativa dels 30 minuts per tal que la nova mesura siga eficient i tot un èxit. 
 
De tota manera, cal recordar que en cas de necessitat qualsevol veí o veïna pot aparcar el seu cotxe de manera gratuïta durant mitja hora en l’aparcament municipal ubicat al Passeig del País Valencià o pagar un euro per un temps de 3 hores.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal potenciar més l'us del parking.
No hi ha cap cartell a l'entrada o als voltants del parking que diga les tarifes 1€/3hores.

Anònim ha dit...

El tema del pàrking s'hauria de revisar. L'altre dia als meus sogres, que no són de Tavernes, els vaig dir que aparcaren allí dins, ja que anàvem a estar pel centre i és molt barat. Total, van aparcar i molt bé, però a l'hora d'arreplegar el cotxe ahí ja no va estar tant bé. No van poder accedir per l'accés que hi ha davant de la cafeteria Venus, van estar cridant al timbre que hi ha i res. Després d'una estona esperant a vore si eixia algú d'allí van anar a la rampa d'accés a vore si algun cotxe entrava i va haver de baixar per on baixen els cotxes. El meu sogre té 75 anys i una mobilitat un poc reduïda, amb la qual cosa, no es fàcil per a ell. Una vegada dins va arribar l'hora de pagar. Per suposat a una màquina perquè no hi ha cap persona en caixa. A la màquina ell no va tindre problemes, però li va haver de deixar diners al que estava davant perquè no funcionaven els bitllets. Un desastre absolut. Ja m'ha dit que mai més va a tornar a entrar ahí.

No crec que siga un cas totalment aïllat.

Anònim ha dit...

Crec que a Tavernes ens hauríem de plantejar posar zona blava a certes parts del poble, amb uns preus barats, però que facen que eixos llocs on és complicat aparcar i que tenen molta demanda, tinguen una bona rotació. Fent-ho sols en horari comercial i que siga realment barat, i contractant a unes dues persones, es podrien resoldre problemes d'aparcament de la zona de l'ajuntament, César Esports, passeig del País Valencià, carretera zona Mercadona i Más i Más, ambulatori... No és per a sagnar com passa per exemple a Carcaixent, on està en llocs on no tenen cap sentit i sempre està buit, sinó per millorar l'aparcament i l'accés a la zona més comercial.

A la platja, jo també crec que s'hauria de revisar als mesos de juliol i agost a l'avinguda de La Marina. Hi ha poques places i si arribes allí el dia 1 i trobes aparcament, allí es queda el cotxe mig estiu.

Que crearia polèmica la mesura? Segur que sí, però és una cosa normal que passa a totes les poblacions d'un cert tamany i exemples en tenim en qualsevol poble o ciutat dels nostres voltants, uns amb més afany de recaptar i altres perquè és necessari.

Anònim ha dit...

El que cal fomentar són els desplaçaments a peu.

Anònim ha dit...

Com es controla que no aparquen més de 30 minuts?

Anònim ha dit...

Quina pregunta. Es controla amb el rellotge. Con tu eres un ciutadà legal, saps a quina hora el deixes i a la mitja hora del teu rellotge vas a per ell i te'n vas. Això cal esperar del trellat de la gent.

Anònim ha dit...

Una coseta: la mitja hora debades crec que ha desaparegut, o al menys així m'ho va dir l'empleat que està al parking.
Algú sap si és així?
La veritat es que ara no és car, però sempre has de pagar, mentre que quan hi havia mitja hora debades, et donava temps a fer les gestions i no et costava res.