L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 22 de juny del 2016

La platja de la Goleta a poc a poc torna a la normalitat

Vista general de La Goleta
Fa set dies, informàvem ací en La Cotorra que a la platja de la Goleta s’havia produït un desnivell en l’arena després de les obres de reposició que havia dut a cap la Demarcació de Costes. 

Indicàvem també que l'ajuntament de Tavernes davant algunes queixes s'havia dirigit a Costes per a informar-li de la situació i donar una solució, però la resposta rebuda havia estat que eixa situació de la platja era normal després d'un temporal i que el gran graó en l’arena desapareixerà amb el temps.
El tram final de la Goleta
Ha passat només una setmana i la situació ha canviat bastant en la platja de La Goleta, que presenta majorment un estat de completa normalitat en tota l'extensió. El desnivell en l’arena nomes es conserva en el tram final, entre el llac i el terme de Cullera, però més reduït de com estava fa una setmana. Aquest tram tampoc presentava grans dificultats per als banyistes, ni perquè estiguen sobre l'arena gaudint del sol ni per entrar al bany, com es pot vore a les fotografies  i que podeu engrandir clicant damunt.

La situació que hi havia fa una setmana escassa, segons va publicar algun diari, ja havia suscitat les queixes dels veïns a l’Ajuntament segons publicava, però com sol passar en casos com aquests, millor esperar i deixar passar el temps, que al final la mare natura, ajudada per les ones, acaba deixant l’arena de la platja en condicions.