L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 25 de juny del 2016

I Travessia Platja de Tavernes avui 25 de juny

Les seccions de trail i triatló del Club d'Atletisme La Valldigna organitzen en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes la “I Travessia Platja de Tavernes” avui dissabte, 25 de juny. 

 La prova estableix una única categoria masculina i femenina per a participants majors de 14 anys, que poden escollir entre dues modalitats: una d'1.000 metres a les 10 hores i una altra de 2.000 metres a partir de les 10.30 hores. L'eixida i l'arribada serà en la zona del pub Acuarium i restaurant Mediterrani de la platja. 

 L'organització ha previst trofeus als tres primers nadadors masculins i femenins i trofeu al/la millor nadador local. No hi haurà cronometratge amb xip. 

Les inscripcions es tancaren ahir divendres, dia 24 de juny en la pàgina web: www.carrerasvintage.com, amb una inscripció de 100 nadadors per a cada distància. L'organització queda facultada a tancar el període d'inscripció quan s'arribe a aqueixa xifra. La inscripció a la modalitat de 2000 metres ja estàva tancada abans d'acabar el termini.

La prova té com a col·laboradores les empreses Cesar Sports, Restaurante Mediterráneo, Pub Acuarium, Frutas Bollo y GSBrokers.